Η παράδοση των GLL τελικών συνεχίζεται αφού για ακόμα μια φορά θα βρείτε πληθώρα δραστηριότητων στην Αctivation Area. Οι συνεργάτες μας θα δώσουν το “παρών” στο Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών και όπως πάντα έχουν ετοιμάσει μερικά άκρως ενδιαφέροντα activations. Οι ικανότητες σας στο mobile gaming ίσως σας φέρουν δώρα, ενώ θα σας προτείναμε να είστε… διαβασμένοι.

What’s Up

Ποιος σας είπε πως τον τελικό θα τον παρακολουθήσουν μόνο άνθρωποι; Στο Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών θα βρεθεί και το ρομπότ που έχει υλοποιηθεί από την ομάδα IT Innovation Center του Ομίλου ΟΤΕ το οποίο θα σας κάνει ερωτήσεις σχετικές με το League of Legends & το GLL. Απαντήστε σωστά και κερδίστε δώρα What’s Up (MB/ λεπτά ομιλίας/ SMS)

Kotsovolos – HERE TO PLAY

K-Mers Predict: “Ακονίστε” τις μαντικές σας ικανότητες γιατί στον τελικό σας έχουμε μια δύσκολη αποστολή. Περάστε μια βόλτα από το booth του Κωτσόβολου και δώστε την δική σας πρόβλεψη για τον μεγάλο νικητή του Spring Split 2023.

POCO

Από τον μεγάλο τελικό δεν θα μπορούσε να λείπει η POCO, που θα έχει τον δικό της ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να δοκιμάσει τις ικανότητες σας. Παίξτε mobile games στο πανίσχυρο Poco X5 5G και διεκδικήστε συλλεκτικά προϊόντα Greek Legends League.

Other Articles

GLL Special